Solveig Sværke fortæller:

Mit navn er Solveig Sværke, jeg begyndte at komme i kirken i 2000. Bethlehemskirken er blevet mit hjem, her er mennesker som kender mig og alligevel holder af mig. Her føler jeg mig modtaget og rigtig godt tilpas.

Kirken er meget mere for mig end søndags gudstjenesten, det er et sted hvor jeg kan blive udfordret i min vandring med Gud og finde nogen at vandre sammen med. Vi er alle på vandring og vi går ikke i samme tempo, men det er helt i orden. Ingen skal nødvendigvis være lige som de andre, der er plads til at jeg kan være mig, og øve mig i at aksepterer andre som ikke lige tænker som mig.

Kirkens alsidighed og rummelighed gør det nemt for mig, at føle mig som en integreret del af helheden. Jeg trives godt med, at vi har både salmer, rytmisk lovsang og stilhed som en naturlig del af at prise Gud.

Jeg er en del af en cellegruppe, hvor vi er 8-10 fra kirken som mødes regelmæssigt og deler liv. Cellegruppen har meget stor betydning for mig, det er der jeg snakker og bliver lyttet til. Vi har opbygget et trygt fællesskab og støtter hinanden igennem livets udfordringer.

Udlængsel og eventyr har altid været en del af min personlighed, og siden 2009 hvor jeg tog til Syd Afrika og deltog i en Addictive Behavior Counseling School, er jeg blevet en ikke så stabil kirkegænger. Skolen ændrede mit liv og jeg fik en passion for at se andre også få muligheden for at modtage rådgivning på et dybt plan med Jesus i centrum.

ABC skoler er en del af Ungdom Med Opgave (YWAM), som er en international missionsorganisation, der arbejder verden over. Jeg har været i Brasilien to gange og været med til at pionere og lede ABC skoler, og selvom jeg er dansk er det ligesom mit hjerte ligger i Brasilien. I år tager jeg af sted igen, denne gang først til Brasilien, hvor jeg skal være med til at lede en skole.  Senere på året går turen til Chile, hvor jeg skal være med til at pionere den første ABC skole i Chile.