Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Bethlehemskirken
Vær mine efterfølgere! (Citat af Jesus)

Boghylden

Boghylden


# Notitser
Udgivelsesdato Udgivet af Dorte Kobbeltvedt Madsen, mandag d. 28. juli 2014, kl. 00:05

Når der er ferietid, kan man ind i mellem få læst bøger, magasiner eller andet der kræver lidt længere tid end hverdagen giver. Også hvis du er arbejdssøgende, er mellem to jobs, venter på svar på et eller andet eller bare nysgerrig, så kan du tage dig en bog:-), slå dig ned og finde et godt hjørne hos dig/jer selv, i en park eller på biblioteket og så få læst. Måske går du en tur med en bog i øret, eller du får en ven til at læse højt for dig. Her på sitet er det litteratur om tro, teologi og spiritualitet vi vil have i fokus som forslag tll læsetider.

Ideer og anbefalinger til læsning:

Helge Pahus: Mit liv og Kirken

Forleden besøgte jeg en ung kvinde. Jeg skulle overnatte hos hende og ser da jeg skal i seng, en bog ligge på kattenes kradsebræt. Mit Liv og Kirken af Helge Pahus. I bogen fortæller Helge Pahus om sit liv og samtidig flettes hans oplevelser med kirken ind så det biver en minikirkehistorie fra sidste århundrede og ikke mindst en historie om Den karismatiske bevægelses første årtier. Bogen fås bl.a. på forlaget Skandinavia.


 

 

Magnus Malm:  At søge Guds nærvær i en kaotisk tid.

Fra Boedals hjemmeside:

Er det muligt at bevare kontakten med Gud midt i en travl hverdag? Hvordan beder man, når sjælen føles som et kaotisk internet-flimmer? Ender vi ikke i et umuligt valg: Enten må vi vende denne verden ryggen for at søge Gud – eller også vil vi blive uhjælpeligt sekulariseret af alle de indtryk, der vælter ind over os? 


Men hvis Gud er gået direkte ind i dette kaos for at frelse mennesket, så kan det at bede ikke være det samme som at vende ryggen til verden. Så må der findes kendetegn på Guds nærvær .... læs videre på Boedals hjemmeside


 

Se videre på de forskellige forlags og boghandleres hjemmesider: Prorex - Bethesda - Skandinavia -  Boedal - Katolsk Forlag

Her på sitet har vi flere sider med Bogomtaler

Du kan fortælle lidt om bøger du har læst og vil anbefale ved at maile til mig på dortekobbeltvedt@gmail.com så vil jeg forsøge at sætte forslagene her på siden.