Udgivet ons d. 27. nov 2019, kl. 00:00

Vi havde en virkelig god weekend på Mystikkens Univers i begyndelsen af november. I Mesterens Lys er altid en del af den store Areopagos-stand, som nærmest er et torv, og hvor der også er caféborde, så folk kan tage en pause og få en kop kaffe og en snak. Den Lyttende Kirke har et hjørne, og Bibelselskabet har et andet. Og så er der et stort område med stole til forbøn. Vi lyttede til, bad for og snakkede med knap 550 mennesker over de 3 dage. Der var som altid stor åbenhed og længsel. Dybe samtaler og stærke møder med Gud og hans kærlighed. Gud bragte heling til mennesker, både i det indre menneske og i kroppen, bl.a. smerter og lydfølsomhed, som forsvandt under bønnen.

Vi afholdt også workshops: Bente fra Den Lyttende Kirke talte om ”Hverdagsliv, helende lytning og kraften fra det høje”, Torsten spillede Helingskoncert – og så stod vi for første gang for "Dødscafé", en eksistentiel samtale om døden, og hvad det gør ved os, at vi ved, vi skal dø. Det nye tilbud blev taget meget godt imod, så det bliver bestemt noget, vi vil tilbyde igen. Knap 50 personer skrev sig op på vores mailliste og vil fremover modtage invitationer til det åbne fællesskab Nautilus, til aabenhimmel-gudstjenester, Stilleretræter samt I Mesterens Lys’ nyhedsbrev. Tak til alle de dejlige mennesker, vi mødte. Det var en meget velsignet weekend, hvor der også var en hel del, som var med som medarbejdere for første gang, både i Dødscaféen og som medarbejdere i standen. Stor tak til alle, som var med og gjorde det så godt?. Hvis du kunne tænke dig at være med på messe i Københavnsområdet, så er vi afsted igen 31/1-2/2, hvor der er Krop-Sind-Ånd i Brøndbyhallen. Ps. Hvis nogen gerne vil hjælpe ved at være med på opstillings- og nedtagningsteamet, vil det være meget velkomment. Henvendelse til Gerner på gz@areopagos.dk eller mobil 30453443.

Kategorier Notitser