Mand og mand imellem (OBS: Nye datoer!)

# Nyheder
Udgivet mandag d. 1. juni 2020, kl. 17:00

Hvordan har du det i virkeligheden? Bethlehemskirken tilbyder et spændende forløb for mænd henover foråret og efteråret 2020 - Mand og Mand Imellem.

Mand og Mand Imellem er ikke en klub for ynkelige mænd – tværtimod!

Det er et værksted, hvor modige mænd sætter hinanden stævne og ærligt og åbent deler liv med hinanden. Mand og Mand Imellem har en passion for mænd: At vi må blive det maskuline væsen, Gud har skabt os til at være – hverken mere eller mindre. Kunne du tænke dig en vandring og proces med andre mænd, er dette en god mulighed. Forløbet er over 8 lørdage og du kan se temaerne her.

Grundlag

Mand og Mand Imellem er grundfæstet på et kristent livssyn og forankret i en Evangelisk Luthersk teologi.

Underviser

Til vores samlinger underviser præst og psykoterapeut Ruben Knudsen. Ruben har mange års erfaring med terapi, sjælesorg, rådgivning, foredrag og kurser. Han har faciliteret Mand og Mand Imellem igennem flere år, hvor flere hundrede mænd har deltaget.

Vi mødes på mandage:

• Kl. 18.00 Vi spiser en let aftensmad sammen
  • Kl. 18.40 Andagt og salme
  • Kl. 18.50 Her er mit liv: En deltager fortæller om sit liv.
  • Kl. 19.15 Kaffe
  • Kl. 19.30 Ruben har et indlæg
  • Kl. 20.30 Wing-Man Grupper
  • Kl. 21.40 Vi slutter i plenum sammen

Sådan melder du dig til:

Send en mail til:
CHRISTIAN WINTHER
kedde.w@gmail.com

Har du spørgsmål kan du også ringe til Ruben:
tlf: 30 29 95 50

Tilmelding skal ske inden d. 24. februar, som er første mødeaften.

TEMAER FOR AFTENERNE:

20. august 2020 - 1. LÆNGSLEN

Alle mænd har en længsel. Et dybt aftryk af Gud selv i os. En ur-kilde der aldrig løber tør og hele livet skubber til os, så vi ikke synker helt sammen i os selv.

24. september - AT VÆRE MAND ER ET KALD

Alle mænd har et kald. Vi er skabt i Guds billede til at bære og væresandheden – om hvad/hvem?

22. oktober 2020 - ADAMSSYNDROMET

Noget gik grueligt galt for Adam. Han stod som umælende tilskuer til, at Eva rakte ud efter frugten og spiste. Men der hvor den første Adam stod på første parket til sammenbruddet, der står den nye Adam, Kristus og genopretter os til mænd, der kan bære Gudsbilledet.

19. november 2020 - SKAM

Alle mennesker har skam. Men mænd og kvinder oplever skam meget forskelligt. Et er sikkert: Skam er vor tids største eksistentielle udfordring. Skam lammer og gør os ensomme. Men hvordan slipper vi ud af skammens greb?

14. januar 2020 - FADERSÅRET

En såret mand sårer sine nærmeste. Ofte ved vi mænd ikke, hvordan vi er såret, og hvilken betydnin det har i vores relationer. Men en mand helbredt for sine fadersår helbreder sine relationer. Vi ser lidt nærmere på det faderkald, vi må bære som mænd.

11. februar 2020 - KÆRLIGHEDEN

… udholder alt, siger Paulus. Kan det virkelig være rigtigt? Ofte synker vi ned i selvmedlidenhed og gemmer os. Men kærligheden er en ufattelig kraft. Den forandrer alt. Den fornyer alt. Vi mænd skal gå forrest, og vi skal kunne dele, når vi ikke lykkes!

18. marts 2020 - SEKSUALITET

Mange mænd forbinder seksualitet med sex. Sex er en del af seksualiteten, men seksualitet er langt, langt mere end sex. Og tro mig, det er så godt for os mænd at få et bredere og dybere perspektiv på dette emne.

15. april 2020  - SEX

Sex er for mange mere frustration og smertelige erfaringer end glæde og tilfredsstillelse. Kan sex virkelig være til glæde og hvad er det, der ligger dybt gemt i denne gave?