Bethlehemskirken
Vær mine efterfølgere! (Citat af Jesus)

Bethlehemskirken og Corona

Bethlehemskirken og Corona


# Nyheder
Udgivet onsdag d. 11. marts 2020, kl. 15:38

Opdateret 26. marts kl. 11.00 - opdateres løbende
----------

Kære alle!

Hermed en status på hvad Corona epidemien betyder for Bethlehemskirken. Vi følger naturligvis fortsat de anvisninger vi får fra myndigheder og biskopper. 

Hvad betyder det for Bethlehemskirken? '

Det betyder, helt konkret, at alle de aktiviteter hvor vi plejer at mødes fysisk i kirken eller menighedshuset enten er aflyst eller kører online - i første omgang til og med 2. påskedag (13. april).

Informationer om vores online aktiviteter, gudstjenester mv. kan du finde her på siden og på vores Facebook side. Vi vil også meget gerne have dig som medlem af vores mere uformelle Facebook Gruppe.

Du kan stadig få fat i os! 

Du kan stadig kontakte os på telefon og mail, som normalt, men kirkekontoret vil være lukket, og der vil ikke være nogen til stede i kirken eller menighedshuset. Hvis du har brug for at tale med en præst, står Martin Drengsgaard og Ole Skærbæk Madsen stadig til rådighed for det. Kontakt Martin for at aftale hvordan. Hvis du har spørgsmål ift. begravelser, bryllupper og dåb kan du også kontakte Martin. 

Hvad sker der så efter påske?

Det er ikke muligt at forudsige hvad der kommer til at ske på længere sigt. Vi følger de anbefalinger som kommer fra biskopper og myndigheder, og opdaterer løbende hjemmesiden når der er nyt. 

Online muligheder?

Vi bliver langsomt bedre til at livestreame, og vores fællesskab på Facebook begynder at tage form. Kirken lukker heldigvis ikke, bare fordi kirkebygningen er låst. Kirken er levende - det er alle os :)

Derudover ligger der et prædikenarkiv på hjemmesiden, og vi lader også livestreamede gudstjenester ligge offentligt tilgængeligt på vores Facebook side.

...Og så har du jo muligheden for at besøge en af de kirker du aldrig har været i - uden at skulle ud på en forlænget cykeltur. Flere og flere kirker streamer og laver alt muligt godt i digi-land. Eksempelvis www.apostelkirken.dk og www.fredensognazaret.dk 

Vi ønsker jer alle Guds helbredende kraft og velsignelse! Husk at man stadig kan ringe, sende SMS´er osv. – lad os være ekstra gode til at huske hinanden, opmuntre, lære naboen at kende, bede og hjælpe så godt som vi kan.

Guds fred!
Martin Drengsgaard (sognepræst og daglig leder)
bess Serner-Pedersen (formand for BFR)
Ole Phil (Formand for MR)