Oasehøjskolen udbyder korte ugekurser

# Nyheder
Udgivet tirsdag d. 31. marts 2020, kl. 12:37

Oasehøjskolen er udfordret. Der var lige akkurat nok elever til at skolen kunne køre videre. Nu er de sendt hjem på ubestemt tid og mister undervisningsuger. Vi tror skolen får lov at godskrive disse uger i forhold til beregning af statstilskud, men for at vi kommer op på det, der hedder ”24 årselever”, er der også krav om tilstrækkeligt antal undervisningsuger resten af året.

Højskolen har nu lanceret ide om et minihøjskole-ophold for alle dem, der er kommet for tidligt hjem fra volontørophold, backpackerrejser o.s.v., og som ikke helt ved, hvad de skal få tiden til at gå med frem til sommerferien. Vil I være med til at sprede ideen (se linket her) til menigheden, netværket, venner og bekendte og måske I kender nogen, der står netop i den situation, at et minihøjskoleophold ville gøre godt?