1 Juledags højmesse

Dato Lørdag d. 25. december 2021, kl. 10:00
Sted Bethlehemskirken, Åboulevard 8, 2200 København N
Kirkens præster

Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der søndagsskole for børnene. Forud for hver gudstjeneste er der skriftemål kl. 9.30.

Særligt ved 1. juledag:

Juledag er en traditionel højmesse udvidet med 3 læsninger. Vi læser altid Johannes prologen, hvor Jesus omtales som ordet, der skaber verden og ordet som nu tager form i kød og bliver menneske. Dermed bliver julens centrale budskab om, at Gud fødes som menneske stadfæstet.

Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...