Begivenheden har allerede fundet sted.

Årstidsfest: Vintersolhverv

Årstidsfest: Vintersolhverv

Dato Tirsdag d. 21. december 2021, kl. 19:00
Sted Bethlehemskrken, Åboulevard 8, 2200 København N
Kirkens præster

Årstidsfesterne følger solens gang gennem året: Jævndøgn og solhverv og festerne midt imellem.

Igen i år byder Den Lyttende Kirke og I Mesterens Lys/Areoapgos velkommen til en festlig Årstidsfejring ved Vintersolhverv. Det bliver hver dag lidt mørkere, dagene lidt kortere. Men ved Vintersolhverv ved vi, at nu vender det og lyset vil begynde at tage til lige så stille, dag for dag. Kom og lad os både anerkende gaverne i mørket med tak og glæde os lyset, der vil tage til.

Vi begynder i selve kirkerummet (indgang fra Åboulevard) hvor der vil være en smuk liturgisk fejring på forskellig vis. Der vil være en lille refleksion. Vi vil også fejre nadver sammen med tak og i forventning om den skabte verdens genoprettelse og heling i Jesu Kristi lægende lys.

Der vil være et lille traktement i kirkens menighedshus som sidste del af fejringen, hvor vi også vil synge lidt julesange. Måske vil du være med til at dele, når vi hver især får mulighed for at sætte lidt ord på vores taknemmelighed. Lad os se efter lyset, minde hinanden om det og også på den måde være med til at tænde lys………..

Vi passer på hinanden, og spritter af og holder passende afstand. Hvis du har coronasymptomer, vil vi bede sig tage en coronatest, som du kan fremvise når du kommer.

Kom ind og mærk varmen ved fællesskabet……Hjertelig velkommen!