DLK-Kunsten at Lytte 1

Sted Menighedshuset, Tømrergade 9, 1. sal, 2200 København N
Pia Vanting Iversen og Bente Lundbak Pihl

Kunsten at lytte 1– målrettet træning af lyttefærdigheder

Dette kursusforløb giver mulighed for at blive rustet til at lytte mere effektivt til andre. En gave til dine relationer, dig selv og din spiritualitet! For vejen til dette rummer også at lytte til os selv og noget der er større end os selv.

Formålet med kurset er at opdage mere om, hvordan du er en god lytter og udvikle og finpudse dine lyttefærdigheder!

Så meget påvirkes i en positiv retning, når vi er gode lytte. Det hjælper til at vi virkelig mødes. Kurset er interaktivt. Vi underviser i aktiv refleksiv lytning med fokus på følelser. Vi arbejder med et lytteværktøj, vi kan træne vores lyttefærdigheder med og som du kan tage med dig videre i livet. Gud ønsker vi skal have gode liv! Han lytter altid til os.

Alle unge og voksne, der har lyst, kan deltage. Du kan starte lige på dette kursus. Kurset kvalificerer dig til at gå på de næste kurser

Der udleveres kursusbevis ved fuldført kursus, som er adgangskrav til vores udvidede lyttekursus.

Kursusundervisere:  Pia Vanting Iversen og Bente Lundbak Pihl, kursusansvarlig. For yderligere info, er du velkommen til at ringe på mobil: 6047 4390

Pris: 500 kr.  Inkl. materiale, og snacks i løbet af kurset

Tilmelding og yderligere info: klik på dette link https://dansk.areopagos.dk/den-lyttende-kirke/event/kursus-kunsten-at-lytte eller find os på www.areopagos.dk under fanen Den Lyttende Kirke

Tilmeldingsfrist d. 28. maj 2022 eller så længe der er pladser.