Grill og status

Grill og status

Dato Onsdag d. 22. juni 2022, kl. 17:30
Sted Menighedshuset, Tømrergade 9, stuen, 2200 København N

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, efter et forår hvor vi endelig igen er kommet tilbage til en form for "ny normal" efter Corona. På mange måder føles det som noget vi kender - og på nogen måder ikke.

Hvorfor "status"

Vi inviterer til en form for "status" aften, fordi vi virkelig gerne vil høre hvad du/i tænker, drømmer om, er frustrerede over mv. - her på den anden side af Corona og hvad der ellers er sket de sidste 2 år. - Og fordi vi tror det vil være godt for os at lytte til hinanden som fællesskab.

Hvad skal der ske?

Vi mødes kl. 17.30 og spiser sammen. Herefter er der mulighed for at dele hvad du har på hjerte i en form for styret snak - i grupper og plenum: "del et godt minde fra Bethlehemskirken?", "Er der noget du er frustreret over/ked af ved Bethlehemskirken/fællesskabet?" og "hvad drømmer du om for det kommende års tid?".

Formålet er ikke at løse en masse problemer eller lign., men nærmere at høre hinandens tanker, og måske få en lidt bedre fornemmelse, af hvor vi er som kirke og fællesskab, inden vi går på sommerferie.

Aftenen i øvrigt er kun ét skridt i en samtale, som vi håber fortsætter ind i sommerferien og i efteråret - eksempelvis til menighedsdagen i september.

Tilmelding nødvendig af hensyn til mad her: