Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Bethlehemskirken
Vær mine efterfølgere! (Citat af Jesus)
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fredagscafé for kvinder

MAR
24

Fredagscafé for kvinder


Dato Fredag d. 24. marts 2023, Kl. 15:00 til kl. 18:00
Sted Menighedshuset, Tømrergade 9, stuen, 2200 København N
Fredagscafé for kvinder

Fredagscafé

For kvinder i alle aldre, både unge og gamle og dem midt imellem😊

Hvad sker der:

Vi skal i hvert fald have et dejligt kaffebord og lad os pynte det! Tag gerne lidt med, du finder i naturen: hvad kan man finde på denne tid af året? Sten – bark – andet? Kun fantasien sætter grænser. 😊 Vi hjælper hinanden med det praktiske, så godt og hvis vi kan.

Indhold: Vi er stadig i den eksperimenterende fase. Kom og vær med til hyggeligt og opbyggeligt fællesskab og tag gerne en med. Indhold/emne (som starter kl. 16) er ikke fastlagt endnu. Måske ser vi en film eller vi har en gæst-med et oplæg t debat eller noget helt andet. OBS: Du er velkommen til at komme m forslag til emner og på den måde være med til at forme indhold fremadrettet. 

Vi synger også en sang og har en taknemmelighedsrunde

Jeg håber vi ses – skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Mobil: 6047 4390   relation@bethlehemskirken.dk

Vi holder igen fredagscafe for kvinder i alle aldre. Fredag d.24.marts 2023 Kl. 15-18. Vi er stadig i den eksperimenterende fase. Kom og vær med til hyggeligt og opbyggeligt fællesskab og tag gerne en med. Indhold/emne (som starter kl. 16) er ikke fastlagt endnu. Måske ser vi en film eller vi har en gæst-med et oplæg til debat eller noget helt andet. Men vi har i hvert fald kaffe(the)bord og taknemmeligheds runde. 😊 Vi hjælper hinanden med det praktiske, så godt og hvis vi kan. OBS: Du er velkommen til at komme m forslag til emner og på den måde være med til at forme indhold fremadrettet.

Jeg håber vi ses – skriv eller ring, hvis du har spørgsmål

Mobil: 6047 4390   relation@bethlehemskirken.dk

Kh. Bente/ relationsmedarbejder