×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 12. maj 2019, kl. 19:00

Guldimund er sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersens kreative legeplads, og hans ottepersoners liveorkester er garant for indierock i national topklasse. 

Med et afsæt i dybt rørende tekster og smukke melodier og akkorder, der leder tankerne hen på dansk højskolesangbogstradition bevæger Guldimunds musikalske univers sig rundt i et væld af kringelkroge. Det ene øjeblik synes det genkendeligt og ”syngmedbart”, det næste øjeblik lyder det som en Lied af Schumann. Orkestret Guldimund skaber uforudsigelige, udfordrende, rørende og dansable koncerter, der både taler til hjerte, hjerne og krop. 

På scenen kan opleves: Asger Nordtorp Pedersen: vokal, Buster Jensen: guitar, Christian Balvig: synth, Jeppe Skovbakke: bas, Søren Buhl Lassen: trommer, Sven Dam Meinild: Saxofon, Malte Nordtorp: Trompet, Anja Backmann: Backing vokal 

Der vil også være fællessalmer, en kort reflektion fra kirkens præst og mulighed for at gå til nadver, hvor under kirkens rytmiske kor, sacred voices, synger, under ledelse af Sofia Hedia. 

Efterfølgende vil der være café i kirkens menighedshus, i Tømregade 9, eller bål i gården afhængigt af vejret. 

Alle er velkommen, arrangementet er gratis! 

Koncertgudstjenesten er arrangeret af gruppen bag Sacred Space. Sacred Space er en gudstjeneste med nyfortolkninger af gamle kirkeritualer. Gennem kunstneriske udtryk skabes rum for refleksion og deltagelse. Sacred Space ligger hver den anden søndag i måneden kl. 16.

Medvirkende
Sanger og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen og hans ottepersoners liveorkester
Sted
Åboulevard 8, 2200 København, Danmark
Pris
Gratis