Begivenheden har allerede fundet sted.

Langfredags passionsgudstjeneste (online - live på Facebook)

Langfredags passionsgudstjeneste (online - live på Facebook)

Fredag d. 10. april 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:45
Bethlehemskirken, Åboulevard 8, 2200 København N

Du kan stadig være med til en del af de særlige påske-begivenheder som der er tradition for at samles om i Bethlehemskirken. Det foregår alt sammen på Facebook Live indtil vi igen må samles fysisk.

Hvordan finder jeg gudstjenesten?

For at deltage i gudstjenesten skal du have en Facebook profil, og så skal du gå ind på "Bethlehemskirken Nørrebro" på Facebook og være klar kl. 10.00. Livestream kommer frem ca. 09.55 øverst på siden, og du kan se gudstjenesten ved at klikke på linket til livestream.

Påskens drama er et drama der er udspændt mellem liv og død, mellem ydmygelse og ophøjelse, mellem den dybeste sorg og det største glæde. Langfredag er dagen, hvor vi oplever døden, sorgen og den dybeste ydmygelse.

Hvis du er sorg, så er denne dag, en dag, hvor du vil se Jesus, som en konge der er med dig midt i lidelsen, en konge der vandre sammen med dig.
Hvis du ikke er i sorg, så er dagen i dag, en dag, hvor du kan mediterer og tænke over, hvilket offer Jesus selv bragte for at være sammen med dig – fordi han inderligt længes efter dig.

Gudstjenesten begynder kl. 10.00 med en prædiken herefter følger salmer og tekstlæsninger og det slutter med at vi sammen tilbeder den korsfæstede.