Begivenheden har allerede fundet sted.

ONLINE! - Højmesse - 3. søndag i Fasten

MAR

ONLINE! - Højmesse - 3. søndag i Fasten

Dato Søndag d. 15. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Bethlehemskirken, Åboulevard 8, 2200 København N
Kirkens præster

På grund af Corona, er alle møder og gudstjenester i Bethlehemskirken aflyst de kommende to uger.. I hvert fald i den fysiske verden.

Men vi holder stadig gudstjenesten :) Den er bare flyttet til Bethlehemskirkens Facebook side.

Ole S. Madsen, Martin Drengsgaard og Nenia Zenana vil søndag være i kirken og lave en mini gudstjeneste. Ole og Martin vil samtale om søndagens tekster. Nenia vil lede os i salme- og lovsang.

Hvordan finder jeg gudstjenesten?
For at se gudstjenesten skal du have en Facebook profil, og så skal du gå ind på "Bethlehemskirken Nørrebro" på Facebook og være klar kl. 10.00. Her kommer livestream frem (lidt inden), og du kan se gudstjenesten ved at klikke på linket til livestream.

Hvis du ikke kan få det til at virke, så skriv til en messenger-besked til kirketjener Kristian Kappel (link), som er online fra kl. 9.45.