Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse - Mariæ Bebudelse (online - live på Facebook)

MAR

Højmesse - Mariæ Bebudelse (online - live på Facebook)

Dato Søndag d. 29. marts 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Bethlehemskirken, Åboulevard 8, 2200 København N
Kirkens præster

Du kan stadig være med til gudstjeneneste i Bethlehemskirken. Vi livestreamer alle højmesser samt en del af de særlige påskegudstjenester som der er tradition for at samles om i Bethlehemskirken. Det foregår alt sammen på Facebook Live indtil vi igen må samles fysisk.

Hvordan finder jeg gudstjenesten?

For at se gudstjenesten skal du have en Facebook profil, og så skal du gå ind på "Bethlehemskirken Nørrebro" på Facebook og være klar kl. 10.00. Livestream kommer frem ca. 9.55 øverst på siden, og du kan se gudstjenesten ved at klikke på linket til livestream.

Hvis du ikke kan få det til at virke, så skriv til en messenger-besked til Dorte Kobbeltvedt Madsen (link), som sidder klar til at hjælpe.