Begivenheden har allerede fundet sted.

Facebook Live højmesse - 6. søndag efter påske

MAJ

Facebook Live højmesse - 6. søndag efter påske

Søndag d. 24. maj 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00

Du kan stadig være med til gudstjeneneste i Bethlehemskirken. Vi livestreamer alle højmesser samt en del af de særlige påskegudstjenester som der er tradition for at samles om i Bethlehemskirken. Det foregår alt sammen på Facebook Live, indtil vi igen må samles fysisk.

Hvordan finder jeg gudstjenesten?

For at deltage i gudstjenesten skal du gå ind på Bethlehemskirkens Facebook side, og så skal du gå ind på Bethlehemskirken Nørrebros video-fane på Facebook og være klar kl. 10.00. Livestream kommer frem ca. 9.50 øverst på siden, og du kan se gudstjenesten ved at klikke på linket til livestream.

Det er muligt at være med, selvom du ikke har en Facebook konto, men det virker bedst hvis du er logget ind. En konto er gratis, og der er ingen krav om at man skal uploade fotos mv. for at bruge kontoen. Opret en konto på www.facebook.com