Effektiv lytte-praksis

Effektiv lytte-praksis

Torsdag d. 3. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Menighedshuset

At blive bedre til at lytte kan være med til at hæve livskvaliteten alle steder: på jobbet, i parforholdet, mellem forældre og børn, i din spiritualitet og andre steder hvor mennesker mødes. Det hjælper os til virkelig at mødes. Gud ønsker vi skal have gode liv! Her er et af redskaberne til dette! Kurset er interaktivt. Fokus er på lytning. Aktiv refleksiv lytning. Indeholder et lytteværktøj, som vi bruger til at træne vores lyttefærdigheder og som du kan tage med dig videre i livet Der udleveres kursusbevis ved fuldført kursus.

Efterfølgende har du mulighed for at deltage på vores 4 årlige netværksamlinger , som er et dejligt fællesskab med fokus på lytning og erfaringsdeling og som regel også et fællessmåltid.

Hvis du får smag for det, er det muligt at avancere yderligere på vores efterfølgende 2 moduler, som vi holder i efteråret: Anvende Lytte Praksis - Modul 2 (en lørdag)  og Professionel Frivillig Lyttepraksis - Modul 3 (i en weekend) Kig på kirkens hjemmeside, for mere info. Eller på www.denlyttendekirke.dk

Alle unge og voksne, der har lyst, kan deltage. Du kan starte lige på dette kursus. Kurset kvalificerer dig til at gå på de næste kurser

Kursusundervisere:  Merete Meldgaad Andersen og Bente Lundbak Pihl, kursusansvarlig. For yderligere info, er du velkommen til at ringe på mobil: 6047 4390

Tidspunkt: Torsdag d. 3. september + onsdag d. 9. september 2020 kl. 19.00-21.30 (obs. 2 forskellige ugedage!)

Sted: Bethlehemskirkens Menighedshus, Tømregade 9. København N

Pris: 450 kr.  Der serveres kaffe/the/vand og lidt snacks ved aftenens start og man får et kursushæfte. Alt er inkluderet i prisen, også begge aftner.

Tilmelding kan ske på dette link https://www.denlyttendekirke.dk/event/effektiv-lytte-praksis-modul-1-koebenhavn-n-2/ Tilmeldingsfrist d. 27. august eller så længe der er ledige pladser.