Begivenheden har allerede fundet sted.

Påskenats Festgudstjeneste (kun live-streamed)

Påskenats Festgudstjeneste (kun live-streamed)

Dato Lørdag d. 3. april 2021, kl. 21:00
Kirkens præster

Denne gudstjeneste bliver live-steamed (se mere neden for) og er ikke åben for fysisk fremmøde iht. til gældende restriktioner.

"I år har vi hele vejen gennem påsken både fysiske og live-streamede gudstjenester (grundet Corona-situationen). Alle livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskirken/videos mens de fysiske gudstjenester, morgensang mv. kræver at du tilmelder dig. Tilmelding kan ske gennem de formularer som ligger øverst på her på siden: www.bethlehemskirken.dk.

En oversigt over alle gudstjenester, morgensang mv. kan ses her: https://bethlehemskirken.dk/calendar/hele-kalenderen"