Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Lørdag d. 27. marts 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:30
Sted Menighedshuset, Tømrergade 9, 1. sal, 2200 København N
450 kr.
Aflyst-Kunsten at lytte – en hjælp til at mestre stress

Vi ser på stress og hvordan det påvirker os. Hvad gør vi når stress bliver ødelæggende for vores velbefindende? Vi afprøver blandt andet, hvordan gode lyttefærdigheder kan være gavnligt, her.

Tilmelding og yderligere info: klik på dette link https://dansk.areopagos.dk/den-lyttende-kirke/event/kursus-kunsten-at-lytte-til-stress

Tilmeldingsfrist d. 18.marts eller så længe der er ledige pladser.

Alle unge og voksne, der har lyst, kan deltage. Du kan starte lige på dette kursus.

Kursusundervisere:  Pia Vanting Iversen og Bente Lundbak Pihl, kursusansvarlig. For yderligere info, er du velkommen til at ringe på mobil: 6047 4390

Pris: 450 kr.  Inkl. materiale +sandwich og snacks i løbet af kurset

Adgangskrav: for at kunne deltage, skal du have en negativ/ikke påvist Coronatest, der er højst 72 timer gammel.