Højmesse

Dato Søndag d. 27. juni 2021, kl. 10:00
Sted Bethlehemskirken, Åboulevard 8, 2200 København N
Kirkens præster

Pga. corona-situationer er tilmelding til denne gudstjeneste nødvendig. Tilmelding kan ske gennem de formularer som ligger øverst her på siden: www.bethlehemskirken.dk.

Højmessen bliver live-streamed (uden billeder af menigheden). Livestreaming-gudstjenester kan ses på vores Facebook side: www.facebook.com/bethlehemskir...

Højmessen rummer liturgisk vekselsang, salmer, prædiken, rytmiske lovsange, bøn, forbøn og nadver. Gudstjenesten forsøger at sammenholde tradition og højtid med frihed i tilbedelse, nærvær og fællesskab. Ved gudstjenesten er folk fra menigheden aktivt involveret bl.a. ved læsning af bibeltekster, ledelse af lovsang og bøn. Under prædikenen er der søndagsskole for børnene. Forud for hver gudstjeneste (dog ikke imens der er corona-restriktioner) er der skriftemål kl. 9.30.