Skriveworkshop i Bethlehemskirken 4. november 2017 kl. 11-14

Kan du lide at lege med ord? Eller kunne du tænke dig at prøve det?

Vi skal sætte ord sammen, vende dem på hovedet, måske finde udtryk for ting på andre måder, end vi plejer. Der bliver en række skriveøvelser, som hjælper pennen i gang. Det gælder ikke om at skrive noget, der er ’perfekt’ (det findes i øvrigt ikke), men om at øve sig og udforske, hvad sprog kan. Deltagelse kræver ingen forudsætninger.

At skabe er at tage del i den store skabelsesdans, som verden er. At øve sig sammen er at minde sig selv og hinanden om, at vi har hver vores ’stemme’ og samtidig kan følges ad!

Vi mødes i Tømrergade 9, 1. sal. Medbring en kuglepen og evt. noget at skrive på – ellers har vi kopipapir.

Kaffe, te og snacks koster en rund 10’er. Du kan bestille en durumrulle (sharwarma eller falafel) ved tilmeldingen – det koster ca. 40 kr., som du tager med på dagen. Du kan også tage din egen madpakke med i stedet.

Alle er velkomne – men tilmelding er nødvendig og skal ske til Dorte Kappelgaard på dkappelgaard@gmail.com

Stemningsfuld belysning,

oplæsning af skæve, rimende, ikke-rimende, alvorlige og sjove digte,
en teenangers historiefortælling,
ord om flyvende køer,
Bach på violin og klaver,
jam ved husorkestret,
syngende konferencierer,
lækre hjemmebagte kager,
gode drikkevarer og
spredte caféborde i et fyldt menighedslokale.

Det er fænomenet lyrikcafé, der vender tilbage omtrent hver halve år med nye indfald og udfald.
Programmet lægges på forhånd, men alle er velkomne til at byde ind med indslag.