Pilgrimsvandringer

”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

Vi indbyder jer til Pilgrimsvandring d.12.november:

Gurre sø rundt Lørdag den 12. november 2022, kl. 10.00 - ca.15
Ruten er ca. 12 km

Vi starter fra "Sankt Jakobs Kapel" kl. 10.00. Sankt Jakobs Kapel ligger udfor stoppestedet "Gurrevej 407" for bus 390R og ca. 200 meter fra Gurre Slotsruin i østlig retning mod Helsingør. Turen starter og stopper cirka samme sted.
Hvis man kører direkte i bil kan man fx parkere på en plads tværs overfor Gurrehus slot vest for ruinen og gå de ca. 500 meter mod øst til man når skiltet "Sankt Jakobs Kapel".
Hvis man tager det offentlige kan man fx tage bussen 390R kl 9.28 fra Helsingør station mod Helsinge station. Og stå af på stoppestedet ”Gurrevej 407”.

Ruten kræver gode ben og en del af turen har ujævnt terræn og kan være en del mudret. Vandrestøvler/sko er helt klart at foretrække.

Medbring madpakke, drikkelse og siddeunderlag. Der er desværre ingen offentlige toiletter på ruten.
Hovedparten af turen vil være uden samtale. Der er dog mulighed for samtale på første og sidste del af turen, samt alle pauserne. Der vil være læsninger undervejs.

Ønsker du at deltage, kan du tilmelde dig til Inge Thinggaard, mobil: 21683576 eller mail: imthinggaard@gmail.com

Guds fred

Inge Thinggaard: imthinggaard@gmail.com tlf.: 2168 3576

Aage-Emil Lysholm: aageemil.lysholm@gmail.com   tlf.: 6177 9405

Ellen Mollerup-Degn: ellen@mollerup-degn.dk   tlf.: 2087 0074

Pilgrimsvandring

Der er ingen begivenheder.