Pilgrimsvandringer

”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

Vi indbyder jer til nye vandringer i 2022, hvor vi har planlagt følgende:

Pilgrimsvandring: Allerslev Kirke til Sankt Jørgensbjerg Kirke via Skjoldungestierne

Lørdag d. 26. marts 2022, Kl. 09:15 til kl. 16:00
 Lejrevej 17, 4320 Lejre

d. 26.marts - Pilgrimsvandring - Tema: Vi går foråret i møde

Vi mødes ved Allerslev Kirke, Lejrevej 17, 4320 Lejre kl. 9.15. Man kan eventuelt tage regionaltoget fra Kbh. H 8:34, via Roskilde station 8:57 til Lejre station 9:03.

Ruten til Sankt Jørgensbjerg Kirke, Kirkegade 26A, 4000 Roskilde går langs åer, søer, dyrefold og vikingegrave inden vi når til Boserup skov og går ud langs Roskilde fjord. Der er ca. 20 minutters gang fra kirken ned til Roskilde station.

NB! Ruten kræver gode ben, da ruten er lang og udfordrende. En del af turen, specielt første del, har meget ujævnt terræn og kan være meget mudret. Vandrestøvler/sko er helt klart at foretrække især p.g.a. det mudrede terræn.

Medbring madpakke, drikkelse og siddeunderlag. Der er desværre ingen offentlige toiletter på ruten.

Hovedparten af turen vil være uden samtale. Der er dog mulighed for samtale på første og sidste del af turen, samt alle pauserne.

Der vil være læsninger undervejs og vi slutter af med nadver i kirken. Nadveren varetages af Erik Hviid Larsen, præst i Bethlehemskirken.

Ruten er ca. 15 km. lang.

Ønsker du at deltage, kan du tilmelde dig til Inge Thinggaard, mobil: 21683576 eller mail imthinggaard@gmail.com

På gensyn,

Københavns pilgrimsfællesskab Aage-Emil Lysholm, mobil: 61779405, mail: aageemil.lysholm@gmail.com

Næste pilgrimsvandring er d. 21. maj: Kagerup til Græsted Kirke. Vi sender nærmere oplysninger, når dagen nærmer sig.

Fred og alt godt

Københavns Pilgrimsfællesskab

Inge Thinggaard: imthinggaard@gmail.com tlf.: 2168 3576

Aage-Emil Lysholm: aageemil.lysholm@gmail.com   tlf.: 6177 9405

Ellen Mollerup-Degn: ellen@mollerup-degn.dk   tlf.: 2087 0074

Pilgrimsvandring

Der er ingen begivenheder.