Pilgrimsvandringer

”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

Pilgrimsvandring, lørdag den 4. september 2021

Hvalsø Kirke til Allerslev Kirke langs Skjoldungestierne

Kære medvandrere!

Glæd jer til en tur gennem utrolig flot natur med både skov og krat.

Vi starter ved Hvalsø Kirke som ligger tæt på Hvalsø tog station. Herfra går vi langs Skjoldungestierne til Allerslev Kirke som ligger tæt på Lejre tog station.

Turen er på ca. 15 km.

Tjek vejrudsigten m.h.t. påklædning. Er par gode vandresko/støvler er et "must".

Det er praktisk at medbringe et siddeunderlag. Husk madpakke og drikkevare til frokost undervejs

Vi starter fra Hvalsø Kirke kl. 9.00.

Hvis man tager det offentlige kan man tage regional toget fra København H 8.08 mod Holbæk. Via Valby, Høje Taastrup, Roskilde og Lejre standser det 8.56 på Hvalsø station. Herfra er der kun få minutter til kirken.

Hvis man kører i bil kan man eventuelt parkere ved Lejre station og tage ovennævnte tog til Hvalsø station.

Vi satser på at være færdig omkring kl. 15.30-16.00 så man kan nå toget kl. 16.06 fra Lejre station mod København H eller 15.53 fra Lejre station mod Hvalsø.  I er  velkommen til bare at dukke op - men I kan også tilmelde jer til Inge Thinggaard.

Fred og alt godt

Københavns Pilgrimsfællesskab

Inge Thinggaard: imthinggaard@gmail.com tlf.: 2168 3576

Aage-Emil Lysholm: aageemil.lysholm@gmail.com   tlf.: 6177 9405

Ellen Mollerup-Degn: ellen@mollerup-degn.dk   tlf.: 2087 0074

Pilgrimsvandring

Der er ingen begivenheder.