”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

Forårets pilgrimsvandring nr.2

Kære medvandrere!

velkommen til Pilgrimsvandring i maj

Lørdag den 11. maj går vi foråret i møde gennem Uggeløse Skov, forbi Buresø via Slagslunde kirke til Stenløse Kirke.

Tema for vandringen er: Opstandelse og nyt liv - i Bibelen, i naturen og i vores liv.

Turen foregår som en vandrende meditation med oplæg fra Påskens tekster, stilhed (så vi kan lytte til naturens stemme) og walk-and-talk (samtale) – og er på 11-12 km.

Vi forventer at slutte med en kort pilgrimsmesse i Stenløse Kirke.

Medbring: spise og drikke til en lille pause ca. midtvejs.

Husk at tjekke vejrudsigten for den rette påklædning.

Start: Vi mødes på Farum S-stog station kl. 9.45,  hvor vi tager bus 310R mod Frederikssund kl. 9.55 til stoppestedet Engledsvej (Slangerupvej)

Slut: Stenløse Kirke i Stenløse ca. kl. 15.30. (Herfra er der 10 minutters gang til Stenløse S-station)

Tilmelding og oplysninger fås hos:

Paul Heden Friis, Tlf. 51259794, Mail: phf@km.dk

Torsten Junge, Tlf. 61304324, Mail: torstenjunge1411@gmail.com