Pilgrimsvandringer

”Herre vis mig din vej

og gør mig villig til at vandre den”

Pilgrimsvandring omkring Gurre sø, lørdag den 20. marts 2021

Kære medvandrere!

Glæd jer til en vandring omkring en naturperle i det tidlige forår med grøde og frodighed.
Vi er langt fra København og der er masser af fred og ro bortset fra syngende fugle og brusende
svaner.
Turen er på ca. 12 km og starter og ender cirka samme sted.
Medbring selv mad og drikke og tjek vejrudsigten med henblik på påklædning.
Husk et siddeunderlag.

Vi starter fra "Sankt Jakobs Kapel" kl. 10.00.
Sankt Jakobs Kapel ligger udfor stoppestedet "Gurrevej 407" for bus 390R og ca. 200 meter fra Gurre Slotsruin i østlig retning mod Helsingør.
Hvis man kører direkte i bil kan man fx parkere ca. 100 meter vest for ruinen på et grusanlagt område og gå de sidste 300 meter mod øst til man når skiltet "Sankt Jakobs Kapel".
Hvis man tager det offentlige og ønsker at rejse sammen med os, så er der disse 2 muligheder alt efter hvor man ønsker at hoppe på.

• Vi mødes på Københavns Hovedbanegård hvor vi skal med kystbanen mod "Helsingør" kl. 8.22. Toget er i Helsingør kl 9.16 og passer med bus 390R, der afgår kl. 9.28
• Vi mødes på busholdepladsen ved Helsingør station hvor vi skal med bus 390R mod "Helsinge St." kl. 9.28. Vi står af ved stoppestedet "Gurrevej 407" nær ruinen kl 9.43

Vi satser på at tage bussen tilbage fra Gurre kl. 15.10 eller 16.10 og er så i Helsingør henholdsvis 15.26 eller 16.26.
Udgangspunktet for vandringen er Sankt Jakobs Kapel. Her er der et kort oplæg til turen, noget om Kapellet og Gurre Borgruin og dagens tema. Herefter påbegyndes vandringen højre om søen.
På grund af Corona restriktioner kan der maximalt være 25 deltagere med på turen. Det er derfor obligatorisk med tilmelding til

Inge Thinggaard på email imthinggaard@gmail.com

Guds fred

Aage-Emil Lysholm: aageemil.lysholm@gmail.com   tlf.: 6177 9405

Ellen Mollerup-Degn: ellen@mollerup-degn.dk  tlf.: 2087 0074

Pilgrimsvandring

Der er ingen begivenheder.