Rock Solid

Juniorklub for alle mellem 8-14 år

En fredag hver måned mødes vi til et brag af en fredag-aften. Vi er efterhånden en stor gruppe børn – dels fra kirken og dels fra gårdmiljøet omkring Bethlehem.

Børnene har meget forskellig baggrund, og vi udfordrer hinanden og lærer hinanden at kende igennem en god blanding af leg og alvor. Vi har bl.a. talt om fællesskab, ensomhed, fattigdom og hvem Gud er.

Ledes af Jonas Mathiesen og andre unge med tilknytning til Bethlehemskirken i samarbejde med Sognepræst Martin Drengsgaard.
Alle er velkomne, så tag en ven under armen og kom og vær med til en masse sjov og spas!

Hvor:
Bethlehemskirkens menighedshus i Tømrergade 9, Nørrebro

Hvornår:
En fredag om måneden.
Skriv til Jonas Mathiesen på tlf. 21736419, hvis nærmere information er ønsket angående evt. deltagelse til RockSolid

Frivillge hænder

For at Rocksolid kan køre har vi brug for en række frivillige, som brænder for at være med til at arrangere vores aftener. Det eneste det kræver er, at du har lyst til at være et forbillede for en masse 8-14 årige børn i diverse aktiviteter en fredag aften om måneden. Derudover, så mødes lederne jævnligt for at planlægge program - og så spiser vi aftensmad sammen og hygger!

Har du lyst til at være frivillig leder så kontakt : Jonas Mathiesenjraasthojm@hotmail.com, 21736419

Rocksolid aftener

Der er ingen begivenheder.