Base

​Afholdes på Hvidkilde Lejrcenter Kagerup

Tema: Under udarbejdelse

Gæstetaler:

Bethlehemskirkens menighedslejr er lejr for hele menigheden, med fest, bøn, lovsang og undervisning. En lejr for de gode samtaler og hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

18.00     Ankomst og indkvartering
18.30     Aftensmad - efterfulgt af ryste-sammen-tid
20.30     Program    for  over 16
20.45     Introduktion til lejrtemaet inklusiv lovsang, bøn og andagt.

8.00-8.45 Morgenmad (løbende)
9.45.
             Særskilt program for børnene 0-4 år, 5-8 9+ år
12.15     Frokost
13.30     Opgaveløb
15.30 – 16.30 Seminarer - særskilt program for børnene
17.30     Festmiddag
20.30     Aften-bøn og -lovsang

Søndag
8.00-8.45 Morgenmad (løbende)
09.45     Gudstjeneste for
11.30     Oprydning på egne værelser
12.00     Frokost, oprydning på fællesarealerne
13.45     Afslutnings-seance - mødes4.15     Afrejse

Tidebønner

For dem der har mod på endnu mere program, vil der flere gange i løbet af weekenden ind i mellem de andre programpunkter være tilbud om tidebøn.
Kim Thinggaard står for denne del af programmet

:
På lejren hjælpes vi ad med de praktiske opgaver. Deltager man i et måltid eller mere på lejren, vil man komme på et køkkenhold. blive sat til at hjælpe ting køkkenet. Skriv på tilmeldingen, hvornår du helst vil byde ind med noget.
Ved lejrens slutning hjælpens vi alle med at rydde op og pakke vores lejren sammen.

Pris og indkvartering i 2019 - ved tilmelding før 13.oktober:
  • Voksne 300 kr., voksne på sovesal 200 kr.,
  • børn under 12 år 150 .,
  • børn under 1 år gratis,
  • . 800 .,
  • voksne en enkelt dag 200 kr.
Pris og indkvartering i 2019 ved tilmelding efter 13.oktober.
  • voksne 450 kr., voksne på sovesal 350 kr.
  • børn under 12 år 300 .
  • børn under 1 år gratis
  • . 1.050 .
  • voksne en enkelt dag 300 kr.

. 1551 . 0005323940 mærket “lejr” og navn
Der er mulighed for at søge reduktion af prisen hos BFR: formandBFR@bethlehemskirken.dk

Lagen (obligatorisk) samt sovepose eller sengetøj (+dyne og pude), håndklæde, toiletsager, indesko, varmt og praktisk tøj mm.
Medbring også gerne brætspil og lignende.

Hvidkilde Lejrcenter, Kagerup stationsvej 35, 3200 Kagerup
Ca.7 min. gåafstand Kagerup Station

Base Camp er et område på et bjerg, der benyttes til at forberede et forsøg på at komme til toppen. Base Camp’en er placeret i sikker afstand fra de barskere betingelser ovenfor. Hvis bjergtoppen ikke kan nås i løbet af én dag, vil der være flere camps på vejen.

: Wikipedia

hænder

Det er et team af frivillige og ansatte, som planlægger den årlige menighedslejr.

På selve lejren er der endnu flere frivillige i spil, som bidrager med alt muligt fra lovsang til børneprogram og festaften, og alle deltagere hjælpes ad med de praktiske opgaver i køkkenet.

Gennem de senere år har planlægningsteamet været delt op i et ”praktisk team” og et ”indholds-team”. Det praktiske team koordinerer de praktiske rammer for lejren, fx tilmeldinger, værelsesfordeling, indkøb og køkkentjanser. Indholds-teamet koordinerer undervisning, børneprogram, lovsang, festaften – og hvad der ellers sker på menighedslejren.

Der vil som regel være 1-3 planlægningsmøder, og arbejdsindsatsen ligger hovedsageligt fra august og frem til menighedslejrens afholdelse.

Hvis du har lyst til at være med til at planlægge menighedslejr eller bidrage med noget bestemt på lejren, så kontakt formanden for Bethlehemsfællesskabet på formandBFR@bethlehemskirken.dk.

Ditte Pihl skriver om at være frivillig.

“Jeg synes, det er fedt at arrangere menighedslejr, fordi det giver en unik mulighed for et samarbejde, der på kreativ vis skaber noget helt konkret, som er til stor glæde for menigheden og til gavn for opbygning af fællesskabet. For mig er det en sjov måde at være frivillig på, at få lov at have indflydelse på indhold af lejren og at få erfaring med planlægning for mange mennesker.”