Menighedslejr

fredag d.11.-søndag d.13.marts 2022

​Afholdes på Hvidkilde Lejrcenter Kagerup

Bethlehemskirkens menighedslejr er lejr for hele menigheden, med fest, bøn, lovsang, leg og undervisning. En lejr for de gode samtaler og hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Tema: Gæstfrihed i kirken - B&B eller all inclusive?

Gæstetaler:

pastor Trevor Golding og hans kone Lois

Trevor er pastor i en menighed i Nordengland, hvor han har været siden 2020. Lois er sygeplejerske (Det er muligt hun ikke kommer, da hun kan blive indkaldt til vagt pga. Covid19). Før 2020 var Trevor præst i St Augustine Church i Ipswich, Suffolk. Mens de var dér undergik kirken en forvandling.

De så kirken vokse både i antal af medlemmer og deltagelse i gudstjenesten. Især så de yngre folk komme med. De var også nød til at udvide bygningskapaciteten, så menigheden blev bedre i stand til at tjene sognet og lokalmiljøet. Det er mest deres tid i Ipswich, som de vil dele med os. Hvordan de blev en gæstfri menighed? Den nye kirke, som de har været i siden 2020, har de næsten kun været i under corona-restriktioner, så det vides ikke, hvor meget inspiration, der kommer fra de sidste 2 år.

Dowload programmet her.

18.00     Ankomst og indkvartering
18.30     Aftensmad - efterfulgt af ryste-sammen-tid
19.45     Godnatlæsning for de små i nattøj og med bamser!!!
20.30     Program  for dem over 16
20.45     Trevor giver en info over temaet

08.00-08.45: Morgenmad (løbende)
09.45-12.00:  Møde ved Trevor og Lois Golding
             Særskilt program for børnene 0-4 år, 5-8 og 9+ år
12.15     Frokost
13.30     Rundbold for alle, der har lyst
14.30    Kaffe
15.30 – 16.30 Seminarer - eet af dem er krea, hvor børnene kan være med
18.30     Aftensmad
19.45     Godnatlæsning for de små i nattøj og med bamser
20.30     Aftenmøde med auktion og oplæg fra Trevor og Lois

Søndag
8.00-8.45 Morgenmad (løbende)
09.45     Gudstjeneste for alle - Trevor og Martin
11.30     Oprydning på egne værelser
12.00     Frokost, oprydning på fællesarealerne
13.45     Afslutnings-seance - Afrejse

Tidebønner

For dem der har mod på endnu mere program, vil der flere gange i løbet af weekenden ind i mellem de andre programpunkter være tilbud om tidebøn.
Kim Thinggaard står for denne del af programmet. Tidplan for dette vil ligge på værelserne.

Praktiske opgaver:

På lejren hjælpes vi ad med de praktiske opgaver. Deltager man i et måltid eller mere på lejren, vil man komme på et køkkenhold/blive sat til at hjælpe med opgaver i køkkenet. Skriv på tilmeldingen, hvornår du helst vil byde ind med noget.
Ved lejrens slutning hjælpens vi alle med at rydde op og pakke vores lejren sammen.

Pris og indkvartering i 2022 - ved tilmelding før 28.februar:
  • Voksne 300 kr., voksne på sovesal 200 kr.,
  • Børn under 12 år 150 kr.,
  • Børn under 1 år gratis,
  • Familiepris max. 800 kr.,
  • Voksne en enkelt dag 200 kr.
Pris og indkvartering i 2022 ved tilmelding efter 28.februar.
  • Voksne 450 kr., voksne på sovesal 350 kr.
  • Børn under 12 år 300 kr.
  • Børn under 1 år gratis
  • Familiepris max. 1.050 kr.
  • Voksne en enkelt dag 300 kr.
Betaling og tilmelding:

tilmeld dig her via dette link - herfra betaler du også,
men hvis du tilmelder dig via papirprogrammet så sker betalingen på netbank: 1551 . 0005323940  - mærket “lejr” og navn

Der er mulighed for at søge reduktion af prisen hos BFR: formandBFR@bethlehemskirken.dk

Lagen (obligatorisk) samt sovepose eller sengetøj (+dyne og pude), håndklæde, toiletsager, indesko, varmt og praktisk tøj mm.
Medbring også gerne brætspil og lignende.

Adresse:
Hvidkilde Lejrcenter, Kagerup stationsvej 35, 3200 Kagerup
Ca.7 min. gåafstand Kagerup Station

Base Camp er et område på et bjerg, der benyttes til at forberede et forsøg på at komme til toppen. Base Camp’en er placeret i sikker afstand fra de barskere betingelser ovenfor. Hvis bjergtoppen ikke kan nås i løbet af én dag, vil der være flere camps på vejen. Wikipedia

Frivillige hænder

Det er et team af frivillige og ansatte, som planlægger den årlige menighedslejr.

På selve lejren er der endnu flere frivillige i spil, som bidrager med alt muligt fra lovsang til børneprogram og festaften, og alle deltagere hjælpes ad med de praktiske opgaver i køkkenet.

Gennem de senere år har planlægningsteamet været delt op i et ”praktisk team” og et ”indholds-team”. Det praktiske team koordinerer de praktiske rammer for lejren, fx tilmeldinger, værelsesfordeling, indkøb og køkkentjanser. Indholds-teamet koordinerer undervisning, børneprogram, lovsang, festaften – og hvad der ellers sker på menighedslejren.

Der vil som regel være 1-3 planlægningsmøder, og arbejdsindsatsen ligger hovedsageligt fra august og frem til menighedslejrens afholdelse.

Hvis du har lyst til at være med til at planlægge menighedslejr eller bidrage med noget bestemt på lejren, så kontakt formanden for Bethlehemsfællesskabet på formandBFR@bethlehemskirken.dk.

Ditte Pihl skriver om at være frivillig.

“Jeg synes, det er fedt at arrangere menighedslejr, fordi det giver en unik mulighed for et samarbejde, der på kreativ vis skaber noget helt konkret, som er til stor glæde for menigheden og til gavn for opbygning af fællesskabet. For mig er det en sjov måde at være frivillig på, at få lov at have indflydelse på indhold af lejren og at få erfaring med planlægning for mange mennesker.”